BondaWorld FotoPages

By: mrsilhan umi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-May-2008 23:13 Email | Share | | Bookmark
dressing donut

perisa nenas
strawberry
yam
View all 6 photos...
hai member fp.. lama dah umi x update fp ni..sibuk berniaga...ni baru ada masa lapang sikit.. umi nak kongsi apa yg umi jual ni yg jadi promoter nya hubby umi lah. mula2 jual sikit jerr..esok sampai esok n esok lagi sampai 2 minggu dah masih ada order donut ala big apple ni..berebut org ofis hubby. sebab donut ni alahai lembutnya n sedap.. dorang kata sebiji donut big apple..actually umi x ada pengalaman pun buat donut ni tp di sebabkan umi dapat resepi ni dari fp mamafamiumi teruslah mancubanya.. tak sangka pula boleh buat bisnes yg dressing2 tu ntahlah mcm mana bleh teridea mcm tu..tapi ada jg umi ikut dari member fp design nya tu..

bg member2 yg ingin merasa kelembutannya tu sila lah buat dari resepi mamafami

kepada mamafami terima kasih umi ucapkan kerana terlalu banyak yg umi belajar dari fp mamafami


Monday, 5-May-2008 22:01 Email | Share | | Bookmark

zoo lok kawi1


Tuesday, 29-Apr-2008 14:28 Email | Share | | Bookmark
aktiviti anak

kolam1
p.terik
syoknya
panas terik camni eloklah rendam sikecik ni.. sampai tak nak keluar dah dekat 2jam berendam...



Thursday, 24-Apr-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
sausage roll

sausage roll
roll2 dah masak
roll3
resepi ni saya cuba dari fp kak liza. jika kak liza terjenguk fp saya ni sila lah komen umi ni yg baru belajar.

umi tak tau lah napa bun tu tak melekat kat sosej tu mungkain ada yg umi terlepas pandang.. first time buat ni.


Monday, 21-Apr-2008 22:33 Email | Share | | Bookmark
pau & donut

pau1(belum masak)
yg sudah masak
pau3
View all 6 photos...
ni lah hasilnya yg umi buat sendiri hasil dari resepi pau mamafami ( tq)mamafami.fotopages.com manakala yang donut tu dari kak liza ( tq)hanieliza.fotopages.com

ni yang telah di steam


ni yang telah di goreng

tapi tak berapa cantiklah bulat nya tu.

anyway nak ucapkan terima kasih banyak pada fp mamafami n kak liza sebab banyak info resepi yang umi dapat belajar..termasuk juga sifu2 masakan yang lain seperti rinnchan,maklangazie n seangkatan dengannya lah..tak teringat umi.. fp akak semuanya best gilerr ..umi ni dari pengetahuan 0 sekarang dah bertambah2 ilmu tu.. tak payah keluar duit pun dapat ilmu dari fp akak2 ni..umi doakan agar semua majujaya n bahagia selalu...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net